Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Talent Match

Het juiste bedrijf voor jou

Talent Angels zoekt én vindt het perfecte bedrijf dat aansluit bij jouw professionele profiel en persoonlijkheid. Jouw gedroomde match wordt gerealiseerd door volgens jouw eisen, wensen en ambities te zoeken naar een werkgever waarmee je optimaal kan samenwerken. 

De match voor jouw werk

Daar we van bij het begin een nauwe, persoonlijke band met je opbouwen, ontdekken we snel welke jobs al dan niet bij jou passen en win je kostbare tijd. 

Jobselectie op jouw maat

Talent Angels beschikt over een bijzonder uitgebreid netwerk van bedrijven en een buitengewoon nauwe band met management. We presenteren je niet enkel vacatures, we stellen je ook proactief voor aan bedrijven. We gaan tot het uiterste om jouw traject zo goed en snel mogelijk in te vullen. 

Maximaliseer jouw talent

Wens je sollicitatietraining of bijkomende vorming? Talent Angels heeft de oplossing! Binnen ons uitgebreid netwerk selecteren we een gespecialiseerde partner die je kan helpen sterker voor de dag te komen, binnen jouw bedrijf of op de arbeidsmarkt.

Vacatures op maat ontvangen?

Geen geschikte job gevonden tussen onze aangeboden vacatures?
Schrijf je in en deel jouw professionele ambities, wij e-mailen jou de vacatures die passen bij jouw profiel.

Inschrijven Sollicitatietips

Zij gingen jou voor

tevreden kandidaten

Didier - Ciranova

Talent Angels levert service: een persoonlijke aanpak met een no-nonsense mentaliteit, aangevoerd door een vlotte wederzijdse communicatie en stipt nageleefde afspraken. Een zeer positieve ervaring!

Shari - Dovy Keukens

Genoten van een zeer fijne ervaring met Talent Angels. Dankzij hen kwam ik terecht in mijn huidige job, en ook de opvolging na de aanwerving was dik in orde. Zeer persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Een aanrader!

Isabelle - Groep H

Ik was op zoek naar een "nieuwe uitdaging", uiteraard met een aantal wensen en verwachtingen. Velen beloofden me te helpen, maar jullie maakten er echt werk van! Dankjewel!

Annick - Axa

Reeds tijdens het eerste contact met Talent Angels wist ik dat ik in goede handen was. Nathalie begreep onmiddellijk welke job ik graag zou uitoefenen, maar ook welke niet. Ik beveel Talent Angels iedereen aan: zeer professioneel, veel mensenkennis en zeer empatisch.

Ann - Debal Coatings

Een to-the-point aanpak, maar met een kennis van zaken. Een aangenaam en vlot gesprek, en een zeer goede mensenkennis om aan te voelen welk type job de kandidaat zoekt en vooral in welk bedrijf de persoon past.

Karen - G&V

Na alle interimkantoren afgeschuimd te hebben, kwam ik bij Talent Angels terecht. Er werden enkel jobs voorgesteld die écht iets voor mij konden zijn, zonder dat er gepusht werd om bij bepaalde bedrijven langs te gaan. Ook tijdens het verdere verloop kon ik steeds op jullie rekenen. Niets dan lof!

Barbara

Vandaag tekende ik het contract bij mijn nieuwe werkgever, amper 3 weken terug stapte ik binnen bij Talent Angels voor een screening.  Een verbazingwekkend snelle match, maar vooral een zeer doeltreffende match.  Niet te wijten aan geluk of...

Lees meer

Talent Angels gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.