|
Talent Angels
Maak hier een afspraak
Lees meer

Nathalie Claerhout

Zaakvoerder
nathalie@talentangels.be
051 20 97 15
0479 03 70 70

Maak hier een afspraak

Talent Match

Vind de juiste medewerker

Talent Angels zoekt én vindt uw perfecte medewerker en maakt zo de gewenste, professionele match. Onze consultants zorgen bij werving en selectie telkens voor het juiste evenwicht tussen uw eisen, wensen en ambities en die van de kandidaat voor een optimale samenwerking. Wij werken volgens een "first cure then pay"- formule.

Persoonlijke match met uw bedrijf

Tijdens het rekruteren of selecteren gaan we altijd op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Dat kan alleen omdat we heel nauw met uw bedrijf samenwerken en uw bedrijfscultuur en visie door en door kennen. Daarom beginnen we altijd met een grondige analyse van uw bedrijf en uw behoeftes naar de toekomst.

Rekruteren op uw maat

Talent Angels kiest uit een brede waaier aan kanalen de juiste mix die het best aansluit bij het profiel dat u voor ogen heeft. Eigen en gespecialiseerde databanken, advertenties, jobsites, online campagnes,... We gaan werkelijk tot het uiterste om uw vacature zo goed én snel mogelijk in te vullen.

Wij managen uw talent

Ook bedrijven die op zoek zijn naar trainingen of retentieoplossingen, kunnen bij Talent Angels terecht. Zo helpen wij uw talent verder te ontwikkelen. Beter opgeleide medewerkers maken uw bedrijf immers beter.