|
Talent Angels
Recente vacatures
inRoeselare
Spontaan solliciteren

Vind je geen passende job? Solliciteer dan zeker spontaan!

Wij contacteren je dan als we een passende job voor je gevonden hebben.

Spontaan solliciteren

Meer vacatures

Tevreden klanten

Quartier- Stefanie Decabooter

Dankzij Nathalie en Hanne heb ik bij de firma Quartier een TOP job gevonden! Hartelijk dank, dames!

Deurwaarder Vandemarliere- Kesley

De angst om geen job, noch de job van jouw leven te vinden, zat er dik in. Tijdens mijn vakantiejobs bij een interimkantoor zag ik vaak mensen met een bachelor/master diploma, die maanden zonder werk zaten of een job hadden, die geen enkel aanknopingspunt bleek te hebben met hun diploma. Gelukkig startte ik na mijn examens meteen met werken, maar al snel bleek dat het niet de job van mijn leven ging worden...

Ik besloot om na mijn uren op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging door een beroep te doen op TalentAngels. Een selectiebureau die op zoek gaat naar een job dat eigen is aan jouw wensen en kwaliteiten. Men had oor naar wat ik wou en zocht naar een goede match. Al snel kreeg ik de kans om op sollicitatie te gaan en al even snel kreeg ik de kans van mijn leven. Ik ben op vandaag heel tevreden over het werk, begeleiding en opvolging van Nathalie en Hanne. Zij gaan veel verder te werk dan een interimbureau en gaan vervolgens op zoek naar een goede match. Ik ben hun heel dankbaar! En dankzij hun heb ik een vaste job en tevens de job van mijn leven gevonden.

Ik ben jullie allessinds super dankbaar! Nog eens een dikke merci!

Ciranova-Didier

Als kandidaat had ik al vele jaren niet meer gesolliciteerd en Talent Angels kende ik niet.

Talent Angels levert service. Het was een persoonlijke aanpak, maar wel no nonsense mentaliteit. Er was een grondige bevraging van de functievereisten. Het was werkelijk een 2 way conversation.

De samenwerking en de communicatie verliepen zeer vlot. Afspraken werden steeds stipt nageleefd en de terugkoppeling naar aanleiding van gesprekken was to the point.

Voor mij was het een positieve ervaring.

Groep H- Isabelle

Ik wou een "nieuwe uitdaging" met toch een aantal wensen en verwachtingen.
Velen beloofden me te helpen, jullie maakten er echt werk van!
Dankjewel!

Allbox- Carole

'Onze match werkt' ... beter kan ik het niet omschrijven. Het boeit mij enorm hoe je de juiste mensen op de juiste plaats kunt krijgen en daar is Nathalie heel sterk in. Tijdens mijn 1ste onderhoud met Nathalie kon zij onmiddellijk voelen wat ik verwachtte van mijn nieuwe job en vooral wat ik kon bieden aan mijn toekomstige werkgever. Via haar ruime netwerk kon ik vrij snel op gesprek gaan en mijn match was vrij snel gemaakt. Talent Angels is een heel professioneel bureau en Nathalie benadert haar klanten op een heel persoonlijke en correcte manier.
Bedankt Nathalie voor de leuke samenwerking.

Debal Coatings -Ann

Maar ook zeker mijn oprechte dank voor uw zeer professionele aanpak naar het zoeken van een job voor mij.

De naam Talent Angels is absoluut de perfecte verwoording voor de manier waarop uw mensen recruteert; een directe aanpak maar met een kennis van zaken, een zeer goede mensenkennis ook, de kwaliteit, om zonder de kandidaten met ellenlange vragenlijsten naar persoonlijkheid of kennis te belasten, aan te voelen welk type job de kandidaat zoekt en vooral in welk bedrijf die persoon past. Dit is nog het allerbelangrijkste vind ik.

Een to the point aanpak : een zeer aangenaam en vlot gesprek voeren, aan te voelen met wie u te doen hebt EN daardoor de kandidaat op zijn gemak stellen.

Proficiat, ik zou onmiddellijk opnieuw bij u te rade gaan indien ik een job zou zoeken en ik heb al veel reclame gemaakt voor Talent Angels.

Ik wens u dan ook heel veel succes in de toekomst!

G& V-Karen

Nathalie en Marlies, hartelijk bedankt voor jullie hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging!
Ik kan alleen positief zijn over Talent Angels, en ben zelfs al volop bezig met mond-aan-mondreclame :)

Na haast alle mogelijke interimkantoren afgeschuimd te hebben, kwam ik bij Talent Angels terecht.
Ik voelde meteen dat het goed zat: er werden enkel jobs voorgesteld die ├ęcht iets voor mij konden zijn, zonder dat er gepusht werd om bij bepaalde bedrijven langs te gaan. Er heerst een gemoedelijke sfeer bij jullie op kantoor, maar daarom zeker niet minder professioneel, wel integendeel!


Het was een nieuwe ervaring voor mij om iemand van Talent Angels mee te hebben op mijn eerste sollicitatiegesprek bij G&V, maar dat was achteraf gezien een grote plus: zo kon Nathalie belangrijke punten aanhalen, die ik anders misschien zou vergeten te vermelden zijn. Ook tijdens het verdere verloop (contract etc.) kon ik op jullie rekenen!


Dikke merci dus voor de geslaagde zoektocht! Niets dan lof voor Talent Angels!