|
Talent Angels
Recente vacatures
inIzegem
Spontaan solliciteren

Vind je geen passende job? Solliciteer dan zeker spontaan!

Wij contacteren je dan als we een passende job voor je gevonden hebben.

Spontaan solliciteren

Meer vacatures

Tevreden klanten

Shari bij Dovy Keukens

Zeer fijne ervaring gehad met Talent Angels. Dankzij hen zit ik op mijn huidige job, en ook de opvolging na de aanwerving was dik in orde. Zeer persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Een aanrader!

Quartier- Stefanie Decabooter

Dankzij Nathalie en Hanne heb ik bij de firma Quartier een TOP job gevonden! Hartelijk dank, dames!

Axa Torhout -Annick

Bij mijn eerste contact met Talent Angels wist ik dat ik in goede handen was. Nathalie wist direct welke job ik graag zou doen maar ook welke niet. Er werd zeer vlug een sollicitatie geregeld die bij mijn profiel paste. Na het sollicitatiegesprek belde Nathalie me op om het verloop van het gesprek te kennen en dit was super verlopen. Talent Angels heeft me ook super begeleid met het contract en mijn vragen. Alles is super verlopen. Ik beveel Talent Angels iedereen aan. Ze zijn zeer professioneel, hebben veel mensenkennis en zijn zeer empatisch.

Ciranova-Didier

Als kandidaat had ik al vele jaren niet meer gesolliciteerd en Talent Angels kende ik niet.

Talent Angels levert service. Het was een persoonlijke aanpak, maar wel no nonsense mentaliteit. Er was een grondige bevraging van de functievereisten. Het was werkelijk een 2 way conversation.

De samenwerking en de communicatie verliepen zeer vlot. Afspraken werden steeds stipt nageleefd en de terugkoppeling naar aanleiding van gesprekken was to the point.

Voor mij was het een positieve ervaring.

Groep H- Isabelle

Ik wou een "nieuwe uitdaging" met toch een aantal wensen en verwachtingen.
Velen beloofden me te helpen, jullie maakten er echt werk van!
Dankjewel!

Debal Coatings -Ann

Maar ook zeker mijn oprechte dank voor uw zeer professionele aanpak naar het zoeken van een job voor mij.

De naam Talent Angels is absoluut de perfecte verwoording voor de manier waarop uw mensen recruteert; een directe aanpak maar met een kennis van zaken, een zeer goede mensenkennis ook, de kwaliteit, om zonder de kandidaten met ellenlange vragenlijsten naar persoonlijkheid of kennis te belasten, aan te voelen welk type job de kandidaat zoekt en vooral in welk bedrijf die persoon past. Dit is nog het allerbelangrijkste vind ik.

Een to the point aanpak : een zeer aangenaam en vlot gesprek voeren, aan te voelen met wie u te doen hebt EN daardoor de kandidaat op zijn gemak stellen.

Proficiat, ik zou onmiddellijk opnieuw bij u te rade gaan indien ik een job zou zoeken en ik heb al veel reclame gemaakt voor Talent Angels.

Ik wens u dan ook heel veel succes in de toekomst!

G& V-Karen

Nathalie en Marlies, hartelijk bedankt voor jullie hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging!
Ik kan alleen positief zijn over Talent Angels, en ben zelfs al volop bezig met mond-aan-mondreclame :)

Na haast alle mogelijke interimkantoren afgeschuimd te hebben, kwam ik bij Talent Angels terecht.
Ik voelde meteen dat het goed zat: er werden enkel jobs voorgesteld die ├ęcht iets voor mij konden zijn, zonder dat er gepusht werd om bij bepaalde bedrijven langs te gaan. Er heerst een gemoedelijke sfeer bij jullie op kantoor, maar daarom zeker niet minder professioneel, wel integendeel!


Het was een nieuwe ervaring voor mij om iemand van Talent Angels mee te hebben op mijn eerste sollicitatiegesprek bij G&V, maar dat was achteraf gezien een grote plus: zo kon Nathalie belangrijke punten aanhalen, die ik anders misschien zou vergeten te vermelden zijn. Ook tijdens het verdere verloop (contract etc.) kon ik op jullie rekenen!


Dikke merci dus voor de geslaagde zoektocht! Niets dan lof voor Talent Angels!