Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Talent Match

Vind de juiste medewerker

Talent Angels zoekt én vindt de ideale medewerker voor jouw gewenste, professionele match. Om een optimale samenwerking te garanderen zorgen onze consultants bij de werving en selectie telkens voor het juiste evenwicht tussen jouw eisen, wensen en ambities en die van de kandidaat. 

Persoonlijke match met jouw bedrijf

Om de meest geschikte kandidaten te rekruteren of te selecteren werken we heel nauw samen met jouw bedrijf. Door middel van jouw bedrijf en jouw behoeftes voor de toekomst leren we je noden en bedrijfscultuur door en door kennen. 

Rekruteren op jouw maat

Talent Angels kiest uit een brede waaier aan kanalen de juiste mix die het beste aansluit bij het profiel dat je voor ogen hebt. We gaan tot het uiterste om jouw vacature zo goed en snel mogelijk in te vullen: eigen gespecialiseerde databanken, advertenties, jobsites, online campagnes, ...

 

Vrijblijvende afspraak

Zit je nog met vragen? We plannen met veel plezier een eerste verkennend gesprek in.

Zaakvoerder

Nathalie Claerhout.

051 20 97 15

info@talentangels.be

Zij gingen jou voor

Tevreden klanten

Engi Talents

Het team van Talent Angels kan heel goed inschatten welke kandidaat er binnen onze bedrijfscultuur past, zo wordt er steeds een match gevormd die overeenkomt met onze verwachtingen. 

Ameel

Ik kan alleen maar lovende woorden spreken over de samenwerking met Talent Angels. Ze voelen zeer goed aan welke profielen wij zoeken en ze leggen de lat op gebied van selectiecriteria hoog. De communicatie en verstandhouding is fantastisch en vormt de basis voor een goede samenwerking. Ik kan alleen maar bevestigen dat ik een zeer tevreden klant ben.

Oxalis bureau

Talent Angels selecteerde reeds voor diverse van onze klanten nieuwe medewerkers, steeds tot tevredenheid van alle betrokken partijen. Nathalie besteedt veel aandacht aan het vinden van de juiste match tussen kandidaat en bedrijf. Verder beschikt ze over een zeer ruim netwerk, waarbij ze - terecht - het vertrouwen van vele bedrijfsleiders geniet.

Athena Graphics

De aanpak van Talent Angels is vernieuwend voor ons, ze leggen heel veel nadruk op het welzijn van mensen, ze willen ook dat mensen die ze voorstellen goed terechtkomen, dat ze gelukkig zijn. En dat strookt ook met wie Athena is en wie ikzelf ook ben. 

Opel Leplae

Talent Angels is voor ons echt een betrouwbare partner inzake de selectie en aanwerving van nieuwe collega's. Nathalie en Els schakelen zeer snel in de zoektocht naar nieuwe kandidaten.

Onze HR-diensten

Rekrutering

Als HR-partner nemen wij jouw rekruteringsproces over. Hiermee nemen we werk - dat niet tot je corebusiness behoort - uit handen zodat je beter kan focussen op wat echt belangrijk is en toch kan rekruteren. Talent Angels filtert alle reacties en voorziet een verslag en advies zodat je jouw aandacht enkel hoeft te wijden aan de geschikte sollicitanten. We voeren zelf de gesprekken en begeleiden je verder in de verfijnde selectie. 

Opleiding

Ook bedrijven die op zoek zijn naar trainingen of retentiemanagement kunnen bij Talent Angels terecht, continu opgeleide medewerkers maken je bedrijf immers efficiënter. Binnen ons uitgebreid netwerk selecteren we een gespecialiseerde partner die jouw aanwezig talent verder laat groeien.

Selectie

Talent Angels maakt de juiste selectie voor jouw bedrijf en vacature. Bedrijfscultuurpassendheid is voor alle betrokken partijen van groot belang. Daarnaast vormen ook stabiliteit in een cv, referentie check-ups en een passende persoonlijkheid belangrijke factoren voor het maken van de juiste selectie. Indien gewenst kan onze testbatterij tevens ingevoerd worden in het selectieproces. 

Assessment

Op jouw vraag kan Talent Angels een op maat gemaakte assessment uitwerken in samenwerking met één van onze gerenommeerde partners.

 

Zit je nog met vragen over onze diensten?
We helpen je met plezier verder! 

Contacteer ons