Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Barbara

Vandaag tekende ik het contract bij mijn nieuwe werkgever, amper 3 weken terug stapte ik binnen bij Talent Angels voor een screening. Een verbazingwekkend snelle match, maar vooral een zeer doeltreffende match.  

Niet te wijten aan geluk of een profiel om u tegen te zeggen, maar veel eerder te danken aan de expertise van Hanne bij Talent Angels.  Tijd nemen om te luisteren, niet oppervlakkig, maar met aandacht voor details.  Grondig analyseren van vorige werkervaringen en aftoetsen waar de interesse ligt voor de toekomst.  Niet zomaar een vacante job voorstellen, maar een functie voorstellen die strookt met datgene wat vooropgesteld werd.  Niet zomaar een bedrijf voorstellen, maar een onderneming selecteren die kadert in het type ondernemingen waarin er interesse was.  Talent Angels zal u dus niet overstelpen met aanbiedingen, maar wat men u voorstelt is met grote nauwkeurigheid uitgekozen.  

Ik kan alleen maar zeggen dat ik onder de indruk ben van dit puik werk en Talent Angels ten zeerste aanbevelen voor eenieder die graag wordt bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe job!

Vrijblijvende afspraak

Zit je nog met vragen? We plannen met veel plezier een eerste verkennend gesprek in.

Zaakvoerder

Nathalie Claerhout.

051 20 97 15

info@talentangels.be

Zit je nog met vragen over onze diensten?
We helpen je met plezier verder! 

Contacteer ons