Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Talent Angels: Your perfect HR match

Als rekruterings- en selectiespecialist zoekt én vindt Talent Angels de perfecte match voor bedrijven en kandidaten. Vanuit een persoonlijke aanpak en door middel van diverse instroomkanalen in combinatie met doordachte, gefundeerde screenings bereiken we de perfecte HR match. We staan heel dicht bij de klant en luisteren actief, zo matchen we niet enkel naar jobinhoud, maar ook op bedrijfscultuur. Talent Angels helpt bedrijven en kandidaten efficiënter samen te werken aan hun gedeelde professionele ambities.

Onze meerwaarde

Talent Angels helpt niet enkel bedrijven met al hun HR-zaken, daarnaast helpen we werknemers bij het vinden van de geschikte job in een passend bedrijf: een succesvolle kruisbestuiving die smaakt naar meer. Onze consultants specialiseren zich voornamelijk in het zoeken naar profielen voor kader- en bediendenfuncties.

1.        Persoonlijk

Wij staan erop onze klanten van begin tot eind op een professionele, maar toch persoonlijke manier, te begeleiden. Ons goed op elkaar afgestemd team zorgt ervoor dat iedereen steevast op de hoogte blijft van de laatste wendingen binnen jouw traject.

 

2.         Klantgericht

Ons aanpassen aan jouw wensen vinden wij evident. Door onze flexibiliteit kunnen we snel reageren. We houden ervan om steeds kort op de bal feedback te bezorgen of aanpassingen uit te voeren.

 

3.         Efficiënt

Wij houden ervan op een zeer efficiënte en no-nonsense manier te werken, zodat we samen jouw traject vlot kunnen doorlopen.

4.        Correct

Ethisch ondernemen dragen wij hoog in het vaandel, zo kunnen we met succes onze klanten servicen en tegelijk mensen begeleiden om een zinvolle job te vinden in een wereld van werk die steeds sneller verandert. 

 

5.         Ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller durven we onszelf echte matchmakers te noemen. Het inschatten van de bedrijfscultuur, of jouw persoonlijkheid om deze te koppelen aan het juiste bedrijf of kandidaat, zijn sterktes waarop we kunnen terugvallen. 

 

Contacteer ons

Ontmoet het team

Zaakvoerder
HR Businesspartner
Recruitment Consultant
HR Consultant
HR Consultant

Zit je nog met vragen over onze diensten?
We helpen je met plezier verder! 

Contacteer ons