Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Interviewtips voor recruiters

Talent Angels voorziet jou met plezier van vijf tips om te hanteren tijdens een rekruteringsgesprek, zo haal jij het meeste uit jouw kandidaten!

  1. Neem kort voor het interview nog even het cv van je kandidaat door, zo hoef je niet te lang stil te staan bij het verleden, maar kan je vooral gaan kijken naar de relevante werkervaring voor de toekomstige functie.
  2. Laat de kandidaat geen opsomming geven van zijn cv, maar vraag naar de relevante werkervaringen uit het verleden voor de functie waarvoor gesolliciteerd wordt.
  3. Als je graag de positieve, maar ook de verbeterpunten van je kandidaat te weten komt, stel dan eens een vraag als "Wat zijn de karaktertrekken die je van je ouders meegekregen hebt, en waarom?".
  4. Als je graag de bedrijfscultuurpassendheid te weten komt, vraag dan in welk soort sfeer of team de persoon zich niet kan aarden of niet kan functioneren. 
  5. Zorg voor een leuke afsluiter van het interview met de open vraag "Waarom moeten wij voor jou kiezen?".

Heel veel succes bij de rekrutering! Hulp of goede sollicitanten nodig in de toekomst? Talent Angels helpt jou heel graag verder! 

Zit je nog met vragen over onze diensten?
We helpen je met plezier verder! 

Contacteer ons

Onze HR-diensten

Rekrutering

Als HR-partner nemen wij jouw rekruteringsproces over. Hiermee nemen we werk - dat niet tot je corebusiness behoort - uit handen zodat je beter kan focussen op wat echt belangrijk is en toch kan rekruteren. Talent Angels filtert alle reacties en voorziet een verslag en advies zodat je jouw aandacht enkel hoeft te wijden aan de geschikte sollicitanten. We voeren zelf de gesprekken en begeleiden je verder in de verfijnde selectie. 

Opleiding

Ook bedrijven die op zoek zijn naar trainingen of retentiemanagement kunnen bij Talent Angels terecht, continu opgeleide medewerkers maken je bedrijf immers efficiënter. Binnen ons uitgebreid netwerk selecteren we een gespecialiseerde partner die jouw aanwezig talent verder laat groeien.

Selectie

Talent Angels maakt de juiste selectie voor jouw bedrijf en vacature. Bedrijfscultuurpassendheid is voor alle betrokken partijen van groot belang. Daarnaast vormen ook stabiliteit in een cv, referentie check-ups en een passende persoonlijkheid belangrijke factoren voor het maken van de juiste selectie. Indien gewenst kan onze testbatterij tevens ingevoerd worden in het selectieproces. 

Assessment

Op jouw vraag kan Talent Angels een op maat gemaakte assessment uitwerken in samenwerking met één van onze gerenommeerde partners.