Werving & Selectie
Your Perfect
HR match

 

Werving & Selectie
Your perfect
HR match

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Interviewtips voor recruiters

Talent Angels voorziet jou met plezier van vijf tips om te hanteren tijdens een rekruteringsgesprek, zo haal jij het meeste uit jouw kandidaten!

  Meer lezen

  Don'ts bij een sollicitatiegesprek

  Een sollicitatiegesprek kan een hachelijke onderneming zijn: een goede indruk maken op de rekruteerder en je voordoen als de beste van alle kandidaten is geen kinderspel. Nathalie Claerhout, zaakvoerder van Talent Angels, geeft je vijf waardevolle tips voor een sollicitatiegesprek mee. Allen zijn ze gebasseerd op onvergeefelijke fouten die ze vaststelfde bij kandiaten die bij haar op gesprek kwamen.

  Meer lezen

  Zit je nog met vragen over onze diensten?
  We helpen je met plezier verder! 

  Contacteer ons

  Onze HR-diensten

  Rekrutering

  Als HR-partner nemen wij jouw rekruteringsproces over. Hiermee nemen we werk - dat niet tot je corebusiness behoort - uit handen zodat je beter kan focussen op wat echt belangrijk is en toch kan rekruteren. Talent Angels filtert alle reacties en voorziet een verslag en advies zodat je jouw aandacht enkel hoeft te wijden aan de geschikte sollicitanten. We voeren zelf de gesprekken en begeleiden je verder in de verfijnde selectie. 

  Opleiding

  Ook bedrijven die op zoek zijn naar trainingen of retentiemanagement kunnen bij Talent Angels terecht, continu opgeleide medewerkers maken je bedrijf immers efficiënter. Binnen ons uitgebreid netwerk selecteren we een gespecialiseerde partner die jouw aanwezig talent verder laat groeien.

  Selectie

  Talent Angels maakt de juiste selectie voor jouw bedrijf en vacature. Bedrijfscultuurpassendheid is voor alle betrokken partijen van groot belang. Daarnaast vormen ook stabiliteit in een cv, referentie check-ups en een passende persoonlijkheid belangrijke factoren voor het maken van de juiste selectie. Indien gewenst kan onze testbatterij tevens ingevoerd worden in het selectieproces. 

  Assessment

  Op jouw vraag kan Talent Angels een op maat gemaakte assessment uitwerken in samenwerking met één van onze gerenommeerde partners.